Vuani nga… Facebook-u?! Shkoni në Serbi…
2 posters
Faqja 1 e 1
Vuani nga… Facebook-u?! Shkoni në Serbi…
Ndoshta mund të mos e besonim, po të mos ishte kaq pranë nesh! Në Serbi u hap klinika e parë e cila kuron… të “sëmurët” nga Facebooku! Po, është e vërtetë. Klinika ndodhet në Novi Dad dhe ka si qëllim të mbulojë Europën Juglindore. Madje në këtë qendër rehabilitimi kanë shkuar pacientët e parë, të cilët e ndjejnë veten krejtësisht të varur nga rrjeti i famshëm social.
Sipas shefit të klinikës, dr. Dragan Stefanovic, fillimisht mjafton një muaj që do t’u nevojitet personave për t’u kuruar. Pastaj, çdo gjë do të varet nga gjendja e pacientëve në mënyrë individuale.
Sipas një pacienteje serbe 33-vjeçare, facebooku e kishte bërë të mos lëvizte nga kompjuteri. Në fillim “like” i dukej krejt i padëmshëm, por më vonë në çdo link që postonte, donte të kishte sa më shumë “like”. Pra ishte kthyer në një maniake të “like”.
Tashmë ajo e sheh këtë qendër rehabilitimi, si mundësinë e vetme për t’u kuruar nga… facebooku!
Vlen për t’u përmendur se Facebooku kohët e fundit ndikon në rritjen e numrit të divorceve! Mos vallë shembullin e 33-vjeçares duhet ta ndjekin edhe shumë familjarë?!
Sipas shefit të klinikës, dr. Dragan Stefanovic, fillimisht mjafton një muaj që do t’u nevojitet personave për t’u kuruar. Pastaj, çdo gjë do të varet nga gjendja e pacientëve në mënyrë individuale.
Sipas një pacienteje serbe 33-vjeçare, facebooku e kishte bërë të mos lëvizte nga kompjuteri. Në fillim “like” i dukej krejt i padëmshëm, por më vonë në çdo link që postonte, donte të kishte sa më shumë “like”. Pra ishte kthyer në një maniake të “like”.
Tashmë ajo e sheh këtë qendër rehabilitimi, si mundësinë e vetme për t’u kuruar nga… facebooku!
Vlen për t’u përmendur se Facebooku kohët e fundit ndikon në rritjen e numrit të divorceve! Mos vallë shembullin e 33-vjeçares duhet ta ndjekin edhe shumë familjarë?!
Re: Vuani nga… Facebook-u?! Shkoni në Serbi…
ta di se vdes e aty nuk shkoju cpun kom me shku un tek ata budallenjt?
Burrelsja- Numri i postimeve : 17
Similar topics
» REKLAMAT E FACEBOOK, DO TE JENE TE PASHMANGSHME!
» Motor kërkimi nga “Facebook”?
» ‘Facebook’ sjell thirrjet
» Facebook, një surprizë vetëm për VIP-at
» Facebook fillon te paguaje perdoruesit
» Motor kërkimi nga “Facebook”?
» ‘Facebook’ sjell thirrjet
» Facebook, një surprizë vetëm për VIP-at
» Facebook fillon te paguaje perdoruesit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
24/9/2017, 12:49 nga Admin